Verwarde baard – gebruik baard balm (baard balsem)

Verwarde baard?

Je baard in de war?

De oplossing is simpel

Wordt je ’s morgens wakker en staat je baard alle kanten op, of heb je last van een droge huid onder je baard? Dan ben je geen uitzondering. Vele baarddragers hebben hier last van. En de oplossing is dus simpel.
Als je alles bij elkaar optelt is het gewoon 1+1=2. Je moet goed voor je baard zorgen (en de huid eronder) en je wilt hem tegelijkertijd in bedwang houden.

Dan wordt het tijd dat je een goede baard balm (baard balsem) gaat gebruiken. Een baardbalm (baard balsem) die je baard en kin verzorgd en ook nog een stylend effect heeft. Een baardbalm (baard balsem)van goede kwaliteit en het liefst gemaakt met natuurlijke producten.

Er zijn verschillende verkooppunten en producten te vinden online of wellicht heeft je barbier een prettige baard balsem. Keuzes genoeg. Je zal sowieso moeten proberen wat of welk merk jij prettig vindt. En wat het beste voor jou werkt. Laat je echter niet verleiden om voor de goedkoopste variant te gaan. Want in dit geval is goedkoop meestal duurkoop en wellicht zelfs ongezond voor je baard en huid.